Löysin "Kamomillan Konditoria"-blogista houkuttelevan reseptin - vieläpä, kun
kaapissa kummittelee pari pussillista soijarouhetta! Samalla tämä luukku on
omistettu lihaa välttelevälle ystävälleni...pakko myöntää, että parin glögilasin
jälkeen näitä luulee jauheliharulliksi ;) Rohkeasti vaan
kokeilemaan...
Alkuperäisestä
ohjetta muokkasin korvaamalla vegaanijuuston tavallisella pizzajuustoraasteella
sekä käyttämällä torttutaikinalevyjä...
CAJUN-MAUSTETUT SOIJAROUHERULLAT
1,5 dl tummaa
soijarouhetta
2 rkl öljyä
1,5 dl vettä
1 tl cajunmaustetta
1 tl
oreganoa
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl soijakastiketta
1
sipuli
1 pkt
torttutaikinalevyjä
tomaattipyrettä
juustoraastetta
Paista kuivaa
soijarouhetta öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää soijarouheen joukkoon
mausteet, soijakastike, silputtu sipuli sekä vesi. Anna kypsyä vielä viitisen
minuuttia.
Sulata torttulevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä levyille
ensin tomaattipyre, sitten soijarouhe ja lopuksi juustoraaste levyn
päälle. Rullaa levy ja leikkaa se noin sentin paksuisiksi paloiksi. Nipistä
rullan pää kiinni rullaan, jotta se ei aukea uunissa.
Paista 225 asteessa
n. 12 minuuttia eli kunnes rullat ovat saaneet nätin ruskean värin.
Mun on monesti pitänyt tehdä erilaisia rullia, mutta en ole saanut aikaiseksi. Ne vaan näyttää ihan tosi hyviltä. Nyt mulla olisi kaapissa sinihomejuustoa ja mietin, että pitäisi siitä kokeilla. Ehkä joukkoon pitäisi laittaa muutakin, mutta ajattelin kokeilla myös pelkällä juustolla.
VastaaPoista