Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

lauantai 27. joulukuuta 2014

2014-12-26 Tapaninpäivän ateria - alkuruuat...

Tapaninpäivänä vanhempani tulivat syömään luokseni...


Kukat Antin Kukasta


Alkuruuaksi oli isälleni ja minulle kalalautanen. Äitini nautti tomaatista ja mozzarellasta syntyneen alkuruuan. Juoman alkuruuille toimi viime joulusta tuttu italialainen La Marca Prosecco-valkoviini.

KALALAUTANEN ALKURUOKANA

kananmunia keitettynä
vaaleaa paahtoleipää rapeaksi paistettuna
voita, suolaa, mustapippuria
punasipulia kuutioina
kirjolohen mätiä
kylmäsavulohta
smetanaa
ruohosipulia 
limelohkoja




KALAKAMMOISEN ALKURUOKALAUTANEN
vaaleaa paahtoleipää rapeaksi paistettuna
voita, suolaa, mustapippuria
oman makusi mukaista tuorejuustoa
oman makusi mukaista salaattia
tomaattia
mozzarellaa
balsamicokastiketta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti