Sain työkaveriltani ohjeen Mustapekka-juustolla maustettuun metsästäjän
pataan...hiki meinasi tulla syödessä, sen verran pippurista oli
;)
PIPPURINEN METSÄSTÄJÄN PATA
~500 g
naudanpaistisuikaleita
1-2 rkl voita
1 kpl sipulia kuutioituna
2 dl lihalientä (itse lisäsin vettä ja lorauksen lihafondia, kunnes maku miellytti)
1
pkt Mustapekka-juustoa
2 dl ruokakermaa
1 pkt säilöttyjä kanttarelleja
1-2
dl hillosipuleita
2 rkl vehnäjauhoa (taisin laittaa hiukan reilummin, sillä pidän paksusta kastikkeesta)
suolaa oman maun mukaan
Ruskista paistisuikaleet voissa sekä kuullota myös sipuli. Laita suikaleet ja sipulit pataan ja kaada
lihaliemi päälle. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Lisää pataan paloiteltu
juusto ja kerma. Kun juusto on sulannut, suurusta pata pienellä tilkalla
vesi-jauhoseosta. Anna hautua hetki ja lisää lopuksi joukkoon kanttarellit ja
hillosipulit.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti