Kukat Antin Kukasta |
JOULUINEN ROCKY ROAD-FUDGE
400 g maitosuklaata
1 prk kondensoitua maitoa
70 g piparkakkumuruja
70 g pieniä vaahtokarkkeja
Sulata suklaa kondensoidun maidon joukkoon vesihauteessa. Minä vaaroja kaihtamatta tein sen teflonkattilassa ;) Kun seos on tasaista, sekoita joukkoon piparkakkumurut sekä vaahtokarkit. Vältä paljoa sekoittamista, etteivät vaahtokarkit sula. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan tai foliovuokaan. Voit oman makusi mukaan valita sen kokoisen vuoan, minkä paksuisen fudgen haluat. Koristele fudgen heti haluamillasi nonparelleilla - itselläni oli erivärisiä tähtiä :) Nosta vuoka jääkaappiin, jotta fudge jähmettyy.
Onneksi oli fazerina konvehteja pussissa :)
VastaaPoistaOnpas taas niin herkullisen näköistä että. Tämän tekemiseen taidan sortua nyt minäkin.
Heh, mä hamstrasin fazeriinoja, kun hain K-Kaupasta tarjoukset :P
Poista