Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

2014-06-27 Raparperit käyttöön - raparperivaahto...

Vielä en ole ehtinyt leipoa loistavaa raparperi-toskapiirakkaa, mutta herkullista raparperivaahtoa tein perjantaiseksi jälkiruuaksi :P Ohjeen tähän löysin keksihylly-sivulta. Murustettuna keksinä käytin kakkuja varten jauhettua digestive-keksiä.




RAPARPERIVAAHTO
(6 annosta)
4 dl raparperiviipaleita½ dl vaaleaa siirappia
1 rkl vettä
¼ tl kanelia
2,5 dl vispautuvaa vaniljavaahtoa
(1 rkl sokeria)
5 kpl Digestive-keksejä murustettuna
 

Mittaa kattilaan raparperiviipaleet, siirappi, vesi ja kaneli. Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Vaahdota vaniljavaahto ja lisää halutessasi sokeria. Sekoita vaniljavaahtoon varovasti käännellen jäähtynyt raparperiseos ja murustetut keksit. Tarjoa heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti