RAPARPERIVAAHTO
(6 annosta)
4 dl raparperiviipaleita½ dl vaaleaa siirappia
1 rkl vettä
¼ tl kanelia
2,5 dl vispautuvaa vaniljavaahtoa
(1 rkl sokeria)
5 kpl Digestive-keksejä murustettuna
Mittaa kattilaan raparperiviipaleet, siirappi, vesi ja kaneli. Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Vaahdota vaniljavaahto ja lisää halutessasi sokeria. Sekoita vaniljavaahtoon varovasti käännellen jäähtynyt raparperiseos ja murustetut keksit. Tarjoa heti.
1 rkl vettä
¼ tl kanelia
2,5 dl vispautuvaa vaniljavaahtoa
(1 rkl sokeria)
5 kpl Digestive-keksejä murustettuna
Mittaa kattilaan raparperiviipaleet, siirappi, vesi ja kaneli. Anna kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Vaahdota vaniljavaahto ja lisää halutessasi sokeria. Sekoita vaniljavaahtoon varovasti käännellen jäähtynyt raparperiseos ja murustetut keksit. Tarjoa heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti