Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

maanantai 21. heinäkuuta 2014

2014-07-18 Ahvenfileistä - kalapaistos pannulla...

Näitä blogipäivityksiä satelee näin kesällä aina ryöppyinä, sillä mökimme on sellaisessa ihme paikassa, ettei netti toimi, ei toimi kännykät, ei toimi televisio, eikä toimi radiokaan - 15 kilometriä kaupungin keskustaan...välillä kyllä pistää niin vihaksi, että oksat pois!!! Aina saa etsiä paikkaa, kun puhuu kännykässä - ja on muuten joka liittymällä sama juttu...naapurikin joku kerta valitteli samasta asiasta - vaivaa kuuleman lankapuhelintakin sama tauti!!! 

Kaupasta tarttui mukaan joku kerta Valion lehtinen...olenkin nyt selaillut sitä ahkerasti ja kokkailuun päätyykin varmaan moni lehden resepti :P Ensimmäisenä on vuorossa kalapaistos pannulla - sen kanssa keitettyjä uusia perunoita...siiklin hintakin oli tullut mukavasti alas :) 

KALAPAISTOS PANNULLA
200 g pisara- tai miniluumutomaatteja
pala (100 g) purjoa
400 g ahvenfileitä
ripaus suolaa
ripaus musta- tai valkopippuria
1 prk Valio Crea Kolme juustoa-ruokakermaa
2 rkl kapriksia

½ dl tilliä hienonnettuna
2 rkl voita

Esikäsittele ensin kasvikset: puolita tomaatit ja leikkaa puhdistettu purjo ohuiksi renkaiksi. Kuumenna rasva pannulla. Lisää pannulle kalafileet. Paista ensin toinen puoli, käännä ja lisää ripaus suolaa ja pippuria. Lisää pannulle tomaatit ja purjo. Kaada päälle ruokakerma. Kuumenna. Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Älä sekoita, jotta kalat pysyvät ehjinä. Lisää pinnalle valutetut kaprikset ja tilli. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti