Kävin ennen juhannusta taas Tampereella katsomassa Hugo-poikaa <3 Samalla
pääsin nauttimaan loistavasta lohipastasta. Ohje on kuuleman kehitelty alkujaan
Olivia-lehdessä olleesta ohjeesta muuttamalla simpukat ravuiksi ja purjosipuli
kevätsipuliksi. Pastan kanssa sain ihanaa salaattia, jonka olemassaolon olin jo
tyystin unohtanut - mansikkainen leipäjuustosalaatti...joka on yhtä hyvää myös
halloumijuustolla :)
LOHIPASTA
1 pkt
tuorepastaa
1 kpl kevätsipulia
150 g kylmäsavulohta
200 g lohi- tai
raputuorejuusto
1/2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 prk Pirkan (tai
vastaavaa) liemeen säilöttyjä
rapunpyrstöjä
oliiviöljyä
parmesaanijuustoa
tuoretta basilikaa
Keitä
pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike: kuullota sipulipaloja
oliiviöljyssä hetken aikaa. Lisää pannulle suikaloitu kylmäsavulohi ja paista
sitä, kunnes se on kypsynyt. Lisää joukkoon tuorejuusto, jonka sulattua voit
lisätä aurinkokuivatun tomaatin palasia ja ravut. Tarjoa kastike yhdessä pastan
kanssa ja ripottele annoksen päälle parmesaanilastuja sekä tuoretta
basilikaa.
Ja arvatkaas, unohdinko mä ne tomaatit!!! Lisäänpä ne pastakastikejämään ;)
MANSIKKAINEN
LEIPÄJUUSTOSALAATTI
salaattisekoitusta
kurkkua
vesimelonia
mansikoita
leipäjuustoa
balsamico-kastiketta
Mansikkainen leipäjuustosalaatti!! Nam!! Kuulostaa tosi hyvältä. Mä en ole ollenkaan ajatellut, että mansikkaa ja vadelmaa vois laittaa salaattiin. Mutta ne antaa siihen tosi hyvän maun. :)
VastaaPoistaParempi myöhään, kunnei milloinkaan - eli vastaus kommenttiin tässä :) Vadelmia en ole tainnut salaatissa käyttää vielä, mut täytyypä se virhe korjata, kun satokausi alkaa. Mansikat kyllä on tosi herkkua salaatissa :P
Poista