Tämä vuonna uutta edusti tonnikalatahnalla täytetyt croissantit - ohjeen täytteeseen olin löytänyt Yhteishyvän sivuilta. Normaalisti en tonnikalaa syö, mutta jotenkin tämä ohje kiehtoi minua :P Aamupalalla oli tällä kertaa mannapuuroa, sillä en jaksanut sekoitella riisipuuroa. Puuron nautin lahjaksi saamani omena-kanelihillon kanssa, joka oli aivan mahtavaa hilloa - kiitokset vaan tekijälle <3
TONNIKALATAHNALLA TÄYTETYT CROISSANTIT
(6 annosta)
6 kpl croissanteja
Tonnikala-kapristahna:
Tonnikala-kapristahna:
1 prk öljyyn säilöttyä tonnikalaa
0,5 dl silputtua tilliä
1,5 rkl sitruunanmehua
1 dl majoneesia
2 rkl pieniä kapriksia
0,5 dl silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja
reilu ripaus rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
Lisäksi:
rapeaa salaattia
keitettyjä kananmunia
Paista croissantit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Valmista tonnikalatahna. Valuta öljy tonnikalasta. Yhdistä kaikki ainekset. Tarkista maku. Halkaise croissantit ja täytä salaatilla ja tonnikalatahnalla. Halutessasi voit lisätä croissanttien täytteeksi tonnikalatahnan lisäksi keitettyä ja viipaloitua kananmunaa. Tarjoa heti.
Paista croissantit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. Valmista tonnikalatahna. Valuta öljy tonnikalasta. Yhdistä kaikki ainekset. Tarkista maku. Halkaise croissantit ja täytä salaatilla ja tonnikalatahnalla. Halutessasi voit lisätä croissanttien täytteeksi tonnikalatahnan lisäksi keitettyä ja viipaloitua kananmunaa. Tarjoa heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti