Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

perjantai 20. joulukuuta 2013

2013-12-20 JOULUKALENTERIN 20.LUUKKU

SALMIAKKI ROCKY ROADIT  

- Joku varmaan muistaa, kun viime jouluna tein rocky road-makeisia. Päätin tehdä niitä tänäkin jouluna, mutta hiukan eri lisukkeilla - pahojahan näistä ei saa tekemälläkään ;)

SALMIAKKI ROCKY ROAD
1 levy tummaa leivontasuklaata
½ levyä Fazerin maitosuklaata
Candy Kingin salmiakkisammakoita
Susu-makeisia   - koska jokin kotitonttu oli unettomuuteensa syönyt kyseisen pussin, käytin Joulupukki-toffeepatukoita ;) 

Sulata suklaa vesihauteessa tai varovasti mikrossa. Lisää sulan suklaan joukkoon osa salmiakkisammakoiden ja Susu-makeisten palasista. Kaada suklaa-makeisseos esimerkiksi foliovuokaan ja ripottele pinnalle loput makeiset. Laita seos jääkaappiin jähmettymään ja kun se on jähmettynyt, leikkaa palasiksi.

2 kommenttia:

 1. Rocky road on niin hyvää. :) Ainoa harmistus siinä on se, ettei sitä voi pitää pöydällä pitkää aikaa kun se alkaa jo sulaa.. Mutta eipähän tule syötyä sitä niin paljon, kun aina pitää käydä jääkaapin kautta. ;)

  Oikeun rauhallista jolun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hyviä ovat :P Tein juuri lisä-satsin jääkaappiin kovettumaan - täytyy varmaan antaa osa porukoille, etten syö itse kaikkea ;)

   Oikein rauhallista joulua sinne teillekin päin <3 Täällä on jo kaikki valmista pientä imurointia ja luutausta lukuunottamatta :)

   Poista