Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

2013-12-15 JOULUKALENTERIN 15.LUUKKU

MATKA KADONNUTTA JOULUILOA ETSIMÄÄN

 - Vietin vuorokauden Tampereella - matkaan lähdettiin tunnelmissa, joissa olin äärimmäisen stressantunut ja äksy, lisäksi meneillään on erään 13-vuotisen lääkkeen lopetus - siinä siis lähtökohdat joulukuiselle matkalle! Vielä, kun Seija-myrskyn takia, jäi lähtöä edeltävän yön unet vähiin, niin johan puhkuin jouluilottomuutta...mutta kuten alla oleva kuva kertoo, ehdin hyvin ottamaan tunnin tirsat hotellilla ennen illan rientoja - siis miksi aina reissussa pitää ottaa kuva, kun mä nukun?!?



Tampereella kävin katsastamassa Saiturin Joulu-näytelmän Tampereen teatterissa. Suosittelen näytelmää lämpimästi, mikäli sinne vaan vielä lippuja saa - näytökset jatkuvat aina 4.tammikuuta asti :) Itse tunsin näytelmän tarinan ennestään, mutta äidilläni ei ollut mitään tietoa siitä ennestään - hyvin silti upposi häneenkin, vaikkei samanlainen jouluhörhö olekaan kuin minä ;) Ilkka Heiskanen oli kerrassaan loistava Ebenezer Scroogena ja keräsi jopa väliaplodit naaman vääntelyillään ja ääntelyillään - humpuukia, sanon minä ;)





Reissussa söimme mm. lounaan New York-ravintolassa - herkullisen vuohenjuustosalaatin...niin herkullinen, että sen söisi uudelleenkin - ravintolan ruokalista vaan uusiutuu vuodenvaihteessa...eli pika-pikaa syömään, jos alla oleva kuva näyttää herkulliselta :P Olen aikaisemmin syönyt samaisessa paikassa hedelmäpainotteisen vuohenjuustosalaatin, mutta tämä taisi olla jopa parempi!




Ja löytyikö se jouluilo reissulta...noh, löytyihän se <3 Tosin hiukan kyseenalaiseksi meinasi jäädä joulu kotona, sillä äitini oli kiinnittänyt hotellihuoneen oven turvaketjun yöksi ja sitä ei sitten mainattu saada auki ei millään...lopulta sitkeys kuitenkin palkittiin ja pääsimme aamiaiselle ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti