KANAKEITTO
(6 annosta)
450 g broilerin fileesuikaleita
2 l vettä - suosittelen laittamaan maltillisen määrän vettä, 2 l on turhan paljon tähän ohjeeseen
1 tlk kookosmaitoa
1 ps pakastekasvissuikaleita
1 ps pakastemaissia
4 kpl kanaliemikuutiota - 2-3 kpl liemikuutiota riittää, itse laitoin 2 rkl kanafondia
1 rkl curryjauhetta
valkopippuria
1 dl pitkäjyväistä riisiä
Pinnalle:
persiljaa
Ruskista broilerisuikaleet öljyssä isossa
kattilassa. Lisää kattilaan vesi ja kookosmaito. Kiehauta, lisää
pakasteet, mausteet ja riisi. Keitä hiljalleen, kunnes riisi on kypsää. Tarkista välillä maku ja lisää halutessasi currya tai pippuria. Vinkki! Saat keittoon lisää makua, jos sulatat sekaan ½–1 pakettia Koskenlaskija-sulatejuustoa. Itse laitoin joukkoon reilusti Olympia-juustoa - ilmankos tää oli hyvää, Laura ;)
Nautin kulhollisen kanakeittoa ja kruunasin maanantai-illalliseni lasillisella Cono Surin Pinot Noir-punaviiniä - loppu pullollinen jemmataan kiltisti kaappiin odottamaan itsenäisyyspäivän illallista :P
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti