Sieluni silmin näen tämän jälkiruuan pääsiäispöydässä...mallia tähän otin Mirun
Arkilove-blogista <3
PASSIOVAAHTO
2 dl turkkilaista
jogurttia
1/2 dl tomusokeria
2 rkl sitruunatahnaa (lemon curd)
2 rkl
sitruunamehua
2 dl kuohukermaa
4 kpl
passiohedelmää
koristeluun:
1 granaattiomena
Sekoita jogurtti,
sokeri, sitruunatahna ja -mehu keskenään. Anna seoksen maustua jääkaapissa
tunnin ajan.Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kerma muiden aineiden joukkoon.
Lusikoi passiohedelmän hedelmäliha annoskulhon pohjalle ja nostele vaahtoa
päälle. Koristele granaattiomenansiemenillä.
Oi, sopii tohon lasiin niiiiin hyvin! Tosi kaunis :P
VastaaPoistaKiitos :) Taitavat nuo lasit olla enemmän jälkkäri- kuin juomakäytössä ;)
Poista