Tänä lauantaina sain toimia kuskina vanhemmilleni, jotka menivät teatteriin.
Siinä kotosalla odottaessa päätin kokkailla jämävoitaikinasta
vuohenjuustopiirasta...alkuperäisessä "At Maria's"-blogista ottamassa ohjeessa
oli käytetty lehtitaikinaa, mutta toimihan se näinkin :)
VUOHENJUUSTOPIIRAS
lehtitaikinaa
punaista
pestoa
ilmakuivattua
kinkkua
kirsikkatomaattia
vuohenjuustoa
mustapippuria
päälle:
rucolaa
balsamicokastiketta
Sulata
lehtitaikinalevyt ja asettele ne pellille vierekkäin (4x2). Levitä päälle
punainen pesto (jätä reunaan noin 2 cm taikinaa ilman pestoa). Laita peston
päälle ilmakuivatut kinkut, halkaistut tomaatit ja vuohenjuustot. Pyöräytä
pippurimyllystä päälle mustapippuria. Voitele reunoille jääneet
taikinakaistaleet kananmunalla. Paista 225 asteessa noin 20-25 minuuttia. Tarjoa
lämpimänä rucolan ja balsamicon kera.
Kuulostaapa herkulliselta ohjeelta!! Vuohenjuustoa maistoin tuossa muutama vuosi sitten ja tykästyin kovasti. Nyt en olekaan vähään aikaan sitä ostanut, täytyskin pitkästä aikaa ostaa. :)
VastaaPoistaMinäkin tykästyin vuohenjuustoon muutamia vuosia sitten...tosin en vieläkään sitä joka paikkaan tunkisi ;)
Poista