Kauniin, mutta tuulisen, lauantaipäivän kunniaksi poljettiin pyörät mökille -
aikaa matkaan kului 65 minuuttia juomatauot vähennettynä...
...pyöräretken päätteeksi nautittiin matkalta ostetut
lonkerot janojuomiksi ja vielä, kun tehtiin hampurilaisia grillissä Valion ohjeella, oli tyytyväisyys taattu :D Hampurilaisateriaa varten olin tehnyt
edellisenä päivänä coleslaw-salaattia ja lisäksi paistoin uusia perunoita pannulla, jotka maustoin kaapista löytyneistä ranskanperunamausteen
lopuilla...
HAMPURILAISET
GRILLISSÄ
Pihvit:
900 g naudan jauhelihaa
1 ½ dl Valion
Kippari-ruokakermaa
mustapippuria, suolaa
Kastike:
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
1 ½ dl Valion
Kippari-ruokakermaa
Lisäksi:
1 pkt amerikanpekonia
1 pkt
Kippari-juustoviipaleita
6 kpl
hampurilaissämpylää
jääsalaattia
tomaattiviipaleita
punasipulirenkaita
maustekurkkuaviipaleita
Valmista
ensin kastike. Sekoita tuorejuustoon ruokakerma. Esikäsittele kasvikset: Pese,
kuivaa ja revi salaatti. Viipaloi tomaatit, punasipulit ja maustekurkut. Pihvit:
Sekoita jauhelihan joukkoon ruokakerma. Muotoile taikinasta 6 pihviä. Mausta
pihvien ala- ja yläpinta suolalla ja pippurilla. Grillaa pihvit parilalla
haluamaasi kypsyysasteeseen. Kypsennyksen loppuvaiheessa lisää pekonit
parilalle. Laita juustoviipaleet pihvien päälle.
Lämmitä halkaistut hampurilaisämpylät nopeasti grillissä. Levitä kastiketta
sämpylöiden ylä- ja alapinnoille. Kokoa hampurilaiset: Täytä kasviksilla,
juustoisella pihvillä ja pekonilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti