Tämä kokki olisi nukkunut vieläkin, mutta yleisö vaati ruokaa! Idean brunssiin
sain KakkuKatrin blogista - se ei vaan mennyt kuin Strömsössä, eikä tulos
näyttänyt yhtä hyvältä: keltuaiset hajosivat, makeiden palojen toteutus ei
toiminut...syötyä saatiin silti :) Tarjottavien kanssa nautittiin kahvia sekä
Asti Gancia-kuohuviiniä...
PEKONI-KANANMUNAKUPIT
Painele paahtoleivät, joista
kuoret leikattu pois muffinipellille. Laita alimmaiseksi paistettu pekoni ja sen
päälle kananmuna - kaikki valkuainen ei aina mahdu, joten varovasti kannattaa
valkuaista laitella, ettei tule yli. Paista uunissa 200 asteessa, kunnes kananmuna
on hyytynyt.
MANSIKKA-NUTELLALEIVÄT
Vehnäpaahtoleivistä kuoret
pois. Levitä nutella-tahna leiville ja lisää mansikan paloja puoliin leivistä.
Sen jälkeen nosta mansikattomat leivät mansikallisten päälle ja kasta
leivät kananmunassa. Paista pannulla kauniin ruskeaksi. Lopuksi pyörittele
kaneli-sokeriseoksessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti