Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

lauantai 24. marraskuuta 2012

2012-11-24 Unohtuneet valokuvat ja nautitut glögit...

Mun piti niin kertoa, kun pääsin nyt lauantaina ravintolaan syömään - MUTTA...niin mä vaan unohdin valokuvata ruuat :( taisi joku kommentoida jälkuruoka-kahvin ja -suklaan aikana, että unohtuiko jotain...noh, kunpa vaan siellä Wienissä muistan kuvata, jotta saan kuvakirjan aikaiseksi :)



Ruuasta ei tällä ravintolareissulla tarvinnut maksaa (ainostaan juomista), mutta vaihtoehtoina oli vain kalaa tai broileria. Itse en yleensä kumpaakaan valitse, kun lähden ravintolaan syömään. Nytkin mieleni olisi tehnyt kunnon pihviä, mutta minkäs teet, kunnet päässyt itse päättämään...ja olisihan jouluruokakin maistunut! Noh, joka tapauksessa päädyin broileriin, jossa oli persikkakastiketta, lohkoperunoita ja lämpimiä kasviksia...alkuun oli salaattilautanen patongilla ja jälkkäriksi kahvi suklaakonvehdilla. Ja voidaan sanoa: loppu hyvin, kaikki hyvin ;)





Perjantaina tein katkarapuleivät...alkoi taas joulun alla tehdä mieli ja yksi limekin oli jäänyt kummittelemaan synttäridrinkeistä :) Helena: nää joulunalus-muistot on sulle <3



Sitten hiukan glögeistä :) Perjantaina maistelin Alkossa myytävää glögiä - Herrgårds Vit Vinglögg oli minun makuuni hieman liian makeaa, mutta muuten oiva vaalea glögi :) Maistelin myös viime viikonloppuna erästä Alkossa myytävää glögiä - Gerstacker Glühwein maistui siltä miltä keski-eurooppalaisen gluhweinin pitäisikin maistua...tälläistä sitä pääsee pian maistelemaan paikan päälle :)


Niin ja jo yli 5000 käyntiä blogissani...kiitos kaikille lukijoille <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti