Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

lauantai 17. marraskuuta 2012

2012-11-17 Rocky Road-suklaita...

Lupasin postauksen synttärijuhlieni Rocky Road-suklaista :) Minulla onkin tarkoitus tehdä niitä jouluna lahjaksi, joten piti tehdä koe-erä syntymäpäiväjuhliini :) ja hyviähän niistä tuli...mitä nyt voi odottaa, kun käyttää tolkuttomasti Fazerin sinistä ja muita herkkuja ;)MAKEANSUOLAISET ROCKY ROADIT
1½ levyä Fazerin maitosuklaata
suolapähkinöitä, vaahtokarkkeja

Paloittele suklaa kulhoon. Sulata se mikroaaltouunissa niin, että sekoittelet seosta pienin väliajoin. Sekoita pähkinät suklaan joukkoon. Levitä massa voi- tai leivinpaperin päälle vuokaan (itse käytin pientä foliovuokaa) ja painele vaahtokarkkeja joukkoon. Nosta kylmään jähmettymään. Leikkaa jähmettynyt levy paloiksi terävällä veitsellä. Tarjoa.


SALMIAKIN YSTÄVÄN ROCKY ROADIT
1½ levy Fazerin maitosuklaata
lakritsia, turkinpippurirouhetta

Paloittele suklaa kulhoon. Sulata se mikroaaltouunissa niin, että sekoittelet seosta pienin väliajoin. Sekoita paloitellut lakritsit ja karkkirouhe suklaan joukkoon. Levitä massa voi- tai leivinpaperin päälle vuokaan (itse käytin pientä foliovuokaa). Nosta kylmään jähmettymään. Leikkaa jähmettynyt levy paloiksi terävällä veitsellä. Tarjoa.Saapahan nähdä keiden lahjakasseista näitäkin löytyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti