Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

tiistai 12. marraskuuta 2013

2013-11-12 Sipulinen pasta...

Syön tosi harvoin pastaa, mutta löysin taannoin mielenkiintoisen ohjeen Faux leather shoes and other stories-blogista. Kuten kyseisen blogin pitäjä, olen myös minäkin vilkuillut kaupassa Creme Bonjourin paahdettu sipuli-ruokakermaa, josko siitä jotain tekisi. - siispä sipulista pastaa! Helppoa ja hyvänmakuista :P


Unohtuiko jotain??? Se paahdettu sipuli ;)


SIPULINEN PASTA
Tagliatelle-pastaa 
400 g jauhelihaa  
Jauhelihamaustetta 
1-2 tl valkosipulirouhetta  - käytin valkosipulijauhetta
2 prk Creme Bonjour paahdettu sipuli -ruokakermaa 
5 rkl paahdettua sipulia  
Parmesaanijuustoa

Keitä pasta melkein kypsäksi. Paista jauheliha mausteineen eli jauhelihamausteen ja valkosipulirouheen kera. Yhdistä valutettu pasta ja liha. Lisää joukkoon ruokakermat ja paahdetut sipulit - sipulit voit lopuksikin, mikäli haluat, että sipuli säilyttää rapeutensa. Lämmitä/keitä kokoon muutama minuutti. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa. Pastan päälle juustolastuja.








Kortit on postissa, lahjat ostettuna,
valot paikoillaan ja eka satsi 
paholaishilloa tehtynä...
hyvällä mallilla siis :D

2 kommenttia:

  1. Onko sinulla jo täällä jossakin blogin piilossa ohje tuosta paholaisen hillosta? En ole onnistunut löytämään. Jos et ole vielä kirjoittanut siitä tänne ohjetta, niin laita ihmeessä.

    Tykkään näistä ihan tavallisista ohjeista, on semmoinen kotoinen fiilinki näitä lukiessa ja kuvia katsellessa. Meinaan kyllä viikonloppuna ihan itse kokeilla tekemistäkin. Löysin tämän blogin ihan sen Ravintola Panimon kautta vahingossa ja olen tainnut jäädä koukkuun tänne hyvässä mielessä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paholaishillon ohje löytyy täältä: http://mokinkeittiossa.blogspot.fi/2011/07/2011-07-02-paholaisen-hillo.html

      Mukavaa, että löysit blogiini :) ns. tavalliset ohjeet ovat minunkin makuuni - ei viitsi ostaa kaikkia ihmeellisiä ruuanvalmistusaineksia yhden ruuan takia ;)

      Poista