Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

lauantai 2. marraskuuta 2013

2013-11-02 Pyhäinpäivä...

Marraskuu...joko saa jouluttaa julkisesti???  Pieniä valoköynnöksiä on jo ilmestynyt pöytien päälle :)




Pyhäinpäivän päivälliseksi kokkasin Hulin Meanwhile in Longfield-blogissa ollutta parsakaali-porokeittoa vuohenjuustolla :P





PARSAKAALI-POROKEITTO VUOHENJUUSTOLLA 
(4 isoa annosta)
600 g parsakaalia
1 (150 g) iso jauhoinen peruna
1 (250 g) palsternakka
1 l kasvislientä     
suolaa
100 g kylmäsavuporopaistin viipaleita
150 g pehmeää vuohenjuustoa
hienonnettua tuoretta kirveliä     - käytin kuivattua kirveliä

Huuhtele ja paloittele parsakaali kukinnoiksi ja viipaloi varsi. Kuori ja paloittele peruna ja palsternakka. Kiehauta kattilassa kasvisliemi. Lisää kasvikset (ja ripaus kuivattua kirveliä). Keitä noin 15–20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä ja kypsiä. Kuutioi neljä kylmäsavuporopaistin viipaletta koristeeksi keiton pinnalle. Nosta loput kylmäsavuporopaistin viipaleet kattilaan. Soseuta keitto sauvasekoittimella kattilassa. Lisää maun mukaan suolaa. Annostele keittoa lautasille. Nosta päälle (reippaasti) pehmeää vuohenjuustoa ja ripottele pinnalle kylmäsavuporopaistikuutioita ja hienonnettua kirveliä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti