Unohtuiko jotain??? Se paahdettu sipuli ;) |
SIPULINEN PASTA
Tagliatelle-pastaa
400 g jauhelihaa
Jauhelihamaustetta
1-2 tl valkosipulirouhetta - käytin valkosipulijauhetta
2 prk Creme Bonjour paahdettu sipuli -ruokakermaa
5 rkl paahdettua sipulia
Parmesaanijuustoa
Keitä pasta melkein kypsäksi. Paista jauheliha mausteineen eli jauhelihamausteen ja valkosipulirouheen kera. Yhdistä valutettu pasta ja liha. Lisää joukkoon ruokakermat ja paahdetut sipulit - sipulit voit lopuksikin, mikäli haluat, että sipuli säilyttää rapeutensa. Lämmitä/keitä kokoon muutama minuutti. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa. Pastan päälle juustolastuja.
Kortit on postissa, lahjat ostettuna,
valot paikoillaan ja eka satsi
paholaishilloa tehtynä...
hyvällä mallilla siis :D
Onko sinulla jo täällä jossakin blogin piilossa ohje tuosta paholaisen hillosta? En ole onnistunut löytämään. Jos et ole vielä kirjoittanut siitä tänne ohjetta, niin laita ihmeessä.
VastaaPoistaTykkään näistä ihan tavallisista ohjeista, on semmoinen kotoinen fiilinki näitä lukiessa ja kuvia katsellessa. Meinaan kyllä viikonloppuna ihan itse kokeilla tekemistäkin. Löysin tämän blogin ihan sen Ravintola Panimon kautta vahingossa ja olen tainnut jäädä koukkuun tänne hyvässä mielessä. :)
Paholaishillon ohje löytyy täältä: http://mokinkeittiossa.blogspot.fi/2011/07/2011-07-02-paholaisen-hillo.html
PoistaMukavaa, että löysit blogiini :) ns. tavalliset ohjeet ovat minunkin makuuni - ei viitsi ostaa kaikkia ihmeellisiä ruuanvalmistusaineksia yhden ruuan takia ;)