Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

lauantai 1. helmikuuta 2014

2014-02-02 Operaatio "puuro" ja Ravintola Panimo

Päätin alkaa tuhota manna- ja riisikryynejä kaapista - siispä huomenna on perustettavan puuro-sunnuntain ensimmäinen päivä ;) Lisäksi jääkaapista löytyy omena-kanelihilloa sekä mustikkahilloa - NAM!





Olin tänään taasen syömässä Ravintola Panimossa - kuvia en valitettavasti ottanut :( Ruuaksi söin naudan sisäfileepihvin dijonperunoiden ja whiski-pippurikastikkeen kera - NAM :P Ruoka- ja jälkkärijuomana me naiset joimme Mufloni Pils-olutta ja mies-ruokailija otti jälkkärijuomana Mufloni tumma lager-olutta...tumman oluen ystävä, kun on! Ruokalista saattaa olla tavallisen ruoan ystävälle turhan erikoinen, mutta jos uskaltautuu syömään, on ruoka maukasta, palvelu erinomaista ja olut mahtavaa :D



2 kommenttia:

  1. Alkuruokana blinit, pääruokana ankanrintaa, jälkiruokana tyrni pannacotta, aivan super-hyper-mahtava-menu! Olkaa naiset rohkeita ja kokeilkaa sitä tummaa olutta, voin lämpimästi suositella, että kun syö kevyesti, niin voi sitten juoda tukevasti. :)

    Tummat oluet ovat vain niin uusi asia vielä meille, pitää olla ennakkoluuloton ja aina voi kysyä, että onko tarjolla jotain sellaista "naisten makuun" sopivaa. Kyseessä on kuitenkin yksi niitä harvoja suomalaisia panimo-ravintoloita, jossa kaikki tehdään ihan oikeasti itse ja puhtaista, suomalaisista raaka-aineista.

    Muistaakseni tuo blinien resepti on ihan aito ja oikea vanha perinteinen suomalainen pitsinen versio, tämän voi kyllä vielä tarkistaa sieltä ravintolasta, kun en ihan tarkkaan kaikkea muista mitä siitä meidän menusta kerrottiin.

    No joo, on ne bataatit semmoisia erikoisempia kuin perunat, mutta tykkään niiden makeudesta. Olenko jo liikaa elänyt tätä Coca-Colan maissi-siirappi-makeus-elämää. :)

    Kiitos sinulle, kun aina laitat niin hyviä postauksia. Tuosta riisipuurosta ja mannapuurosta tulee minulle mieleen sellaiset mannapuuro-pyöröset, joita karjalainen isoäitini teki. Ei siis pelkästään riisipiirakoita vaan lisäksi mannapuuro-pyörösiä.

    NAM, NAM! Ensi viikon maanantaina menen Tahkolle laskettelemaan ja katsomaan onko siellä mitään mielenkiintoista tarjolla turistille. Oikein Hyvää Viikkoa Sinulle! Olet monta kertaa ollut minun innoittaja keittiössä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruuat ja oluet ovat tuolla kyllä hyviä - jouluna ostin isälleni sinne lahjakortin ja Prismasta löysin samaan pakettiin pari Mufloni-olutta. Hyvän ruuan ja juoman kruunaa aina hyvä palvelu - taisi olla ensimmäinen kerta, kun multa tultiin kysymään syödessä, onko pihvin kypsyysaste hyvä :)

      Bataatti on hyvää - taannoin leikkasin sitä ihan viipaleiksi, maustoin ja laitoin uuniin kypsymään...joskus olen tehnyt siitä ihan ranskalaisia - nam :P

      Hyvä, että olet saanut blogistani innoitusta keittiöösi - täällä jo salaa pohditaan mökkikesään uusia ruokaideoita...toivottavasti vappuna on niin lämmin, että muutaman yön voi mökillä olla :) Oikein hauskaa reissua sinulle - itse olen joskus lasketellut, mutta enää en jotenkaan uskalla tulla rinnettä alas, joten se harrastus on jäänyt...vesijuoksu on jotenkin mulle sopivaa ;)

      Poista