Viimeinen pala ennätti sentään valokuvaankin ;) |
MANSIKKA-MARIANNEKÄÄRETORTTU
4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1/2 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl sokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1/2 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
1 ps Marianne crush -karamellirouhetta
1/2 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
250 g mansikoita (pakaste) - itse käytin tuoreita
2 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
1 ps Marianne crush -karamellirouhetta
1/2 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
250 g mansikoita (pakaste) - itse käytin tuoreita
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita
kuivat aineet keskenään ja lisää seos siivilän läpi varovasti sekoittaen
muna-sokerivaahtoon. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipannulle ja
paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 6 minuuttia. Kumoa kypsä
pohja sokeroidun leivinpaperin päälle. Poista paistopaperi.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka,
karamellirouhe, sokeri ja vanilliinisokeri. Levitä seos jäähtyneen
kääretorttulevyn päälle. Puolita kohmeiset mansikat ja lisää ne
rahkatäytteen päälle. Kääri levy rullalle ja anna kääretortun mehevöityä jääkaapissa ennen tarjoilua. Koristele halutessasi tomusokerilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti