KANANPOJAN GRILLIVUOKA
1 pkt (n. 500-600 g) fileepihvejä haluamassasi marinadissa - itse käytin grillimaustettuja
2 rkl öljyä
1 kg uuden sadon perunoita
2 sipulia lohkoina
100 g kirsikkatomaatteja
100 g herkkusieniä
suolaa
mustapippuria
(chilijauhetta)
2 dl ruokakermaa
100 g sulatejuustoa
1 kg uuden sadon perunoita
2 sipulia lohkoina
100 g kirsikkatomaatteja
100 g herkkusieniä
suolaa
mustapippuria
(chilijauhetta)
2 dl ruokakermaa
100 g sulatejuustoa
Voitele kahden litran alumiinivuoka öljyllä. Paloittele perunat, lohko sipulit
ja viipaloi herkkusienet. Sekoita ne yhdessä kirsikkatomaattien ja paloiteltujen fileeviipaleiden kanssa vuokaan. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella
chilijauhetta. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja laita grilliritilän tai parilan
päälle. Kääntele aineksia välillä.Kun ainekset ovat lähes kypsiä,
lisää joukkoon keskenään sekoitettu kerma ja sulatejuusto. Kuumenna. Tarjoa
lisäksi salaattia tai tuoreita yrttejä.
Ruokajuomana tällä kertaa luomua rosee-viiniä - La Jara Organic Rosé Frizzante-viini
Nam!!! :) Tää paistos on juurikin mun mieleeni!! Tämänkin ohjeen nappaan kyllä täältä talteen. On ihanaa, kun löytää uusia ruokia, niin ruuanlaittokin on paljon mielekkäämpää. Kun niin usein tulee tehtyä niitä samoja ruokia...
VastaaPoistaOikein mukavaa juhannuksen aikaa ja juhannusta sinne!! Toivottavasti olosi rupeaa helpottamaan!! <3
Itse yllätyin miten hyvää tästä vuoasta tuli...ja kaiken lisäksi vieläpä yksinkertaisesti :) Olo on alkanut jo helpottaa pienellä lääkkeen nostolla, mutta eipä ole mun juhannukseen valmistautuminen ihan helppoa, sillä sain vielä antibiootista ilkeän ihottuman :( noh, nyt aletaan olla selvillä vesillä ja kääretorttupohja on juuri uunissa :) mukavaa juhannusta teillekin <3
Poista