Näin muutama viikko sitten televisiossa Creme Bonjourin mainoksen, jossa oli chilistä katkarapupastaa - hain ohjeen netistä ja siitä sainkin oivan ruuan lauantai-illaksi :) Äärimmäisen nopea tehdä!
CHILINEN KATKARAPUPASTA
(4 annosta)
250 g tuorepastaa esim. tagliatelle
1 prk Crème Bonjour Cuisine Chili & Paprika
200 g katkarapuja
150 g säilöttyjä artisokansydämiä
200 g kirsikkatomaatteja
nippu tuoretta lehtipersiljaa
1 rkl sitruunamehua
paistamiseen öljyä tai margariinia
Valuta ja pilko artisokat neljään osaan ja hienonna persilja. Sulata ja valuta katkaravut hyvin. Paista puolitetut kirsikkatomaatit nopeasti kuumalla pannulla ja lisää joukkoon artisokat, Crème Bonjour Cuisine, katkaravut, persilja ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kypsennä tuorepasta kiehuvassa runsaasti suolatussa vedessä. Valuta pasta hyvin ja sekoita välittömästi kastikkeen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti