Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

2013-05-25 Chilinen katkarapupasta

Näin muutama viikko sitten televisiossa Creme Bonjourin mainoksen, jossa oli chilistä katkarapupastaa - hain ohjeen netistä ja siitä sainkin oivan ruuan lauantai-illaksi :) Äärimmäisen nopea tehdä!




CHILINEN KATKARAPUPASTA
(4 annosta)
250 g tuorepastaa esim. tagliatelle
1 prk Crème Bonjour Cuisine Chili & Paprika
200 g katkarapuja
150 g säilöttyjä artisokansydämiä
200 g kirsikkatomaatteja
nippu tuoretta lehtipersiljaa
1 rkl sitruunamehua
paistamiseen öljyä tai margariinia
 

Valuta ja pilko artisokat neljään osaan ja hienonna persilja. Sulata ja valuta katkaravut hyvin. Paista puolitetut kirsikka­tomaatit nopeasti kuumalla pannulla ja lisää joukkoon artisokat, Crème Bonjour Cuisine, katkaravut, persilja ja sitruuna­mehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kypsennä tuorepasta kiehuvassa runsaasti suolatussa vedessä. Valuta pasta hyvin ja sekoita välittömästi kastikkeen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti