Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

perjantai 18. lokakuuta 2013

2013-10-18 Olut-ilta Ravintola Panimossa...

Osallistuin ammattiyhdistyksen järjestämään olut-iltaan Ravintola Panimossa Porissa. Aveciksi oli päässyt äitini, joka myöskin on oluenystävä kuten minäkin :)

Olut-illan aluksi talon isännän Mika Heikkisen piti esitteli meille Panimoa, mutta valitettavasti hän oli Helsinkissä - joten Panimoa meille esitteli Riikka Heikkinen. Saimme tutustumisen yhteydessä maistiaiset neljästä eri oluesta - Vehnäolut-Mufloni, Amerikan pale ale-Mufloni, Tumma-Mufloni ja Savu-Mufloni.

Kun olimme tutustuneen Panimoon, oli vuorossa illallinen. Alkupalaksi oli graavilohta pikkelöidyn kurkun, sitruunan ja creme fraichen kera. Kala-allergikko sai eteensä jotain, mistä emme ottaneet selvää...mut hyvää se oli :)
Pääruuaksi oli tarjolla hirven sisäpaistia punakaalin, juuresten ja karpalokastikkeen kera...erittäin maistuva annos - tarpeeksi lihaa ja kasviksia...pitää vielä erikseen mainita tämän "kypsän lihan"-syndooman - tilattiin kypsänä liha ja se todellakin oli kypsää <3 
Aterian makeaksi päätteeksi saimme mausteisessa portviinissä keitettyä päärynää ja suklaakuorrutettua vaniljajäätelöä...loistava päätös aterialle :P


 


Loistava ilta - hyvää ruokaa ja juomaa...Tähän paikkaan tuodaan ehdottomasti perheen kaksilahkeinenkin ;)


2 kommenttia:

  1. Kiva piristys ravintolassa käynti ja ruokien esittely täällä ruokablogissasi, kesällä olin samassa paikassa itse ja silloin söin ihanaa, suussa sulavaa ankkaa ja jälkiruokana marja-pavlovaa. Namia olivat molemmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva visiitti kyseiseen ravintolaan - taidanpa ostaa vanhemmilleni joululahjaksi lahjakortin samaiseen ravintolaan, jotta isänikin pääsee maistelemaan noita oluita ;)

      Poista