Jääkaapissa on pyörinyt tovin paketti säilöttyjä kanttarelleja - päätin tehdä niistä kastiketta Terhin ohjeella. Kastike oli äärimmäisen helppoa ja mikä parasta, hyvänmakuinen :P
KANTTARELLIKASTIKE
1 prk kanttarellituorejuustoa (200 g)
2 dl ruokakermaa
1 l kanttarelleja - itsellä oli paketti säilöttyjä kanttarelleja
suolaa
mustapippuria
Laita kuumalle pannulle tai kattilaan tuorejuusto sekä kerma. Kiehauta
ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes soossi sakenee. Sekoita vähän
väliä. Mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan. Lisää kanttarellit ja sekoita. Anna hautua pienellä lämmöllä kunnes kanttarellit lämpenevät ja vähän kypsyvät. Tarjoile kastike heti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti