Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

maanantai 26. elokuuta 2013

2013-08-26 Pastakokoelma...

Joskus näin Iltalehden sivuilla Kotikokki-palvelun mainoksen, jossa oli broileri-pastavuokaa ryyditettynä sinihomejuustolla ja ananaksella. Ohje hautautui internet-selaimen kirjamerkkeihin, kunnes menneellä viikolla löysin sen uudelleen. Niinpä kokosin kotoani löytyvät pussinpohja-pastat ja aloin valmistaa vuokaa :P Ruoka oli juuri sopivan tuhtia rehkittyäni 20 km:n pyörälenkin parin sukulakun ja kivennäisveden kera ;) Annos näyttää niin aneemiselta - mun piti laittaa siihen säilykepunajuuria, mutta jouduin ruokakaupan edessä pyörä- ja tavaravahdiksi, enkä päässyt itse ostamaan kaikkea...välttämättömät vuoka-ainekset sieltä tuli :)
 



BROILERI-PASTAVUOKA
1 pkt hunajamarinoituja broilerinfileesuikaleita
8 dl pastaa
2 prk vähärasvaista ruokakermaa
1 pss sinihomejuustoa muruina
2 tlk ananaspaloja
tilkka öljyä
margariinia
suolaa, paprikajauhetta

Keitä pasta pussin ohjeiden mukaan, valuta pasta. Paista kanasuikaleet kypsiksi pannulla margariinissa. Lämmitä kerma sekä noin puolet sinihomejuustosta sopivan kokoisessa kattilassa - lämmitä niin että juusto sulaa kermaan maustaen sen.

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Voitele riittävän iso vuoka margariinilla. Aloita vuoan täyttäminen kerroksittain - ensin pastaa, sitten broileria, ananaksia sekä juustomuruja. Tee kerroksia niin että vuoka täyttyy, niin että ylimmäiseksi kerrokseksi jää pastakerros. Itse sekoitin kaikki ainekset pastakattilassa ja kaadoin sekoituksen uunivuokaan. Kaada lopuksi juustokastike vuokaan. Kun uuni on lämmennyt, laita vuoka uuniin ja kypsytä sitä siellä noin yksi tunti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti