Joskus näin Iltalehden sivuilla Kotikokki-palvelun mainoksen, jossa oli
broileri-pastavuokaa ryyditettynä sinihomejuustolla ja ananaksella. Ohje
hautautui internet-selaimen kirjamerkkeihin, kunnes menneellä viikolla löysin
sen uudelleen. Niinpä kokosin kotoani löytyvät pussinpohja-pastat ja aloin
valmistaa vuokaa :P Ruoka oli juuri sopivan tuhtia rehkittyäni 20 km:n pyörälenkin parin sukulakun ja kivennäisveden kera ;) Annos näyttää niin aneemiselta - mun piti laittaa siihen säilykepunajuuria, mutta jouduin ruokakaupan edessä pyörä- ja tavaravahdiksi, enkä päässyt itse ostamaan kaikkea...välttämättömät vuoka-ainekset sieltä tuli :)
BROILERI-PASTAVUOKA
1 pkt hunajamarinoituja
broilerinfileesuikaleita
8 dl pastaa
2 prk vähärasvaista
ruokakermaa
1 pss sinihomejuustoa muruina
2 tlk ananaspaloja
tilkka
öljyä
margariinia
suolaa, paprikajauhetta
Keitä pasta pussin
ohjeiden mukaan, valuta pasta. Paista kanasuikaleet kypsiksi pannulla
margariinissa. Lämmitä kerma sekä noin puolet sinihomejuustosta sopivan
kokoisessa kattilassa - lämmitä niin että juusto sulaa kermaan maustaen
sen.
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Voitele riittävän iso vuoka
margariinilla. Aloita vuoan täyttäminen kerroksittain - ensin pastaa, sitten
broileria, ananaksia sekä juustomuruja. Tee kerroksia niin että vuoka täyttyy,
niin että ylimmäiseksi kerrokseksi jää pastakerros. Itse sekoitin kaikki
ainekset pastakattilassa ja kaadoin sekoituksen uunivuokaan. Kaada lopuksi
juustokastike vuokaan. Kun uuni on lämmennyt, laita vuoka uuniin ja kypsytä sitä
siellä noin yksi tunti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti