Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

maanantai 12. elokuuta 2013

2013-08-10 Pientä shoppailua...

Muistatte ehkä pehmo-ilveksen, jonka ostin Ähtärin eläinpuistosta edellisenä lauantaina - vaikka kuinka olisin sen suloisuuden halunnut pitää itselläni, niin ajoin Tampereelle viemään sitä Hugo-pojalle <3 Samalla käytiin Hugon äidin kanssa Ideaparkissa hiukan shoppailemassa ja syömässä :) Shoppailusta oli tuloksena leivontatarvikkeita Iloinen Keittiö-putiikista sekä korttitarvikkeita askartelukauppa Sinellistä - onpahan joulukorttiaineet valmiina ;)

Iloisesta Keittiöstä mukaan tarttui muutama paketti muffinssivuokasettejä - tässä oiva lahjaidea ;) 
Lisäksi ostin naisellisia muffinssivuokia tyttöjen iltaan :) Mukaan pääsin myös lumihiutale- ja perhonen-koristemuotteja, pinkkiä sokerimassaa sekä koristelusuklaatuubi - mitähän näistäkin syntyy ;) 


Sinellistä mukaan pääsi hetken pohdinnan jälkeen kultaiset korttipohjat, ruskeat kirjekuoret sekä puuterinväriset pitsipaperit :)
Syömässä kävimme Beef King-pihviravintolassa. Minä söin aurajuustohärkää ja ystäväni otti pippurihärkää. Olimme tyytyväisiä annoksiimme - tosin pippurikastike olisi kuuleman kaivannut hiukan lisää pippuria :)
Jälkkäriksi söimme Spice Ice-jäätelöbaarissa annokset, joissa minulla oli Daim- ja pekaani-kinuskijäätelöä, vaniljapehmistä, kinuskikastiketta sekä värikkäitä strösseleitä. Ystäväni päätyi mansikka- ja päärynäjäätelöön, vaniljapehmikseen, kinuskikastikkeeseen sekä mustia strösseleihin. Annokset syötyämme totesimme, että olisihan se pienempikin riittänyt ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti