Päivitys hieman kesti, sillä joku unohti ottaa valokuvan jälkiruuasta...ylläri-ylläri ;) Mutta nyt on kuva otettuna ja päivitystä pukkaa :)
Niin se mökkikesä sitten loppui...Venetsialaisruuaksi kokkasin poropizzan briesalaatin kera. Alkuperäinen ohje poropizzaan löytyi Ruoka-Pirkasta. Brie-juustokammoiselle tein salaatin leipäjuustosta ;)
Jälkkäriksi tein karkkivaahdon. Ohjeen löysin hävittäessäni vanhoja joululehtiä, kun selasin ne hyvien ohjeiden toivossa...taisi olla Ruoka-Pirkka-lehdessä se ohje jonain menneenä vuonna :) Alkujaan minun piti tehdä pätkis-juustokakku, mutta olin venetsialaisten aikaan korviani myöten täynnä kokkaamista pienessä, täysinäisessä keittiössä ;)
KARKKIVAAHTO
4:lle
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
½ dl suklaakastiketta
1 dl ranskalaisia pastilleja
1 banaani
Vatkaa vaniljakastike kovaksi vaahdoksi. Lisää suklaakastike joukkoon. Rouhi pastillit karkeaksi rouheeksi (tässä sai käyttää roimasti väkivaltaa ;) ) ja paloittele banaani. Lisää pastillirouhe ja banaanipalat vaahtoon. Anna vaahdon vetäytyä hetken kylmässä ja jaa annosmaljoihin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti