Helppo ja nopea lohimousse sopii joulupöytään vaikkapa alkupalana. Maistuupa se iltapalanakin paahdetun paahtoleivän päällä...
LOHIMOUSSE
150 g kylmäsavustettua lohta
1 kpl punasipulia
1 prk smetanaa
ruohosipulia
limen mehua
mustapippuria
150 g kylmäsavustettua lohta
1 kpl punasipulia
1 prk smetanaa
ruohosipulia
limen mehua
mustapippuria
Hienonna lohi ja punasipuli hienoksi. Lisää niiden joukkoon smetana ja ruohosipulisilppu. Mausta mousse limen mehulla sekä mustapippurilla. Nauti mousse vaikkapa paahdetun paahtoleivän päällä.
Tää on kyllä hyvää, kiva kun joskus vinkkasit. Taidankin tehdä Uuden Vuoden naposteluksi leivän päälle tätä.
VastaaPoista