Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

perjantai 16. joulukuuta 2016

Lohimousse joulun alkuruoaksi

Helppo ja nopea lohimousse sopii joulupöytään vaikkapa alkupalana.  Maistuupa se iltapalanakin paahdetun paahtoleivän päällä...




LOHIMOUSSE
150 g kylmäsavustettua lohta
1 kpl punasipulia
1 prk smetanaa
ruohosipulia
limen mehua
mustapippuria

Hienonna lohi ja punasipuli hienoksi. Lisää niiden joukkoon smetana ja ruohosipulisilppu. Mausta mousse limen mehulla sekä mustapippurilla. Nauti mousse vaikkapa paahdetun  paahtoleivän päällä.

1 kommentti:

  1. Tää on kyllä hyvää, kiva kun joskus vinkkasit. Taidankin tehdä Uuden Vuoden naposteluksi leivän päälle tätä.

    VastaaPoista