Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Jouluaaton myöhäinen iltapala

Tänä aattona päädymme valmiiseen pöytään, sillä kävimme syömässä Ravintola Kokkikaksikossa. Täytyy tunnustaa, että tämä ratkaisu toimi meidän kolmen hengen jouluporukalle loistavasti :) Itsetehty illallinen nautittiin sitten joulupäivänä. Ihan kaikelta ruoanlaitolta en silti säästynyt, sillä kasasin  meille "pienen" iltapalan ruokajuomineen ;)  Tarjolla oli mm. savulohitahnaa riisipiirakoiden kera...




SAVULOHITAHNA
500 g lämminsavulohta
1-2 punasipulia
2-3 kananmunaa
2 prk ranskankermaa
1-2 kpl limeä
sitruunapippuria
tuoretta ruohosipulia

Perkaa lohi ja pienennä lohi haarukalla pieniksi paloiksi. Kuutioi punasipuli ja keitetyt kananmunat pieniksi. Sekoita lohi-punasipuli-kananmunakuutioiden joukkoon ranskankermat ja mausta seos limemehulla, sitruunapippurilla sekä tuoreella ruohosipulilla. Anna seoksen maustua jääkaapissa muutama tunti.








PS. Pientä kiitollisuutta ruokapaikka kohtaan osoitan siitä, ettei siellä ollut ainuttakaan joulutähteä pöydissä -> kerrankin paikka jouluna, jossa pystyy hengittämään <3 Työpaikan jouluruokailussa jo tuskailin asian kanssa :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti