Pyöräytin lauantain aterialle gluteenittomia perunaleipäsiä, jotka maustoin
valkosipulilla :P Ohje peräisin täältä. Olivat oikein maistuvia ja helppoja tehdä :)
PERUNALEIPÄSET
1
dl Helmi-perunasuurimoita
2 dl piimää
½ dl perunahiutaleita
½ dl
perunajauhoja
1 ½ tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
50 g pehmeää
margariinia
(valkosipulia)
Lisää perunasuurimot piimään ja anna
turvota noin 30 minuuttia. Sekoita joukkoon muut ainekset. Taputtele taikinasta
perunajauhotetuin käsin kuusi ohutta leipästä uunipellille leivinpaperin päälle.
Pistele leipien pinta haarukalla. Paista uunissa 225 asteessa 10-15 minuuttia.
Vinkki: Voitele leipäset kevyesti öljyllä ja sirottele pinnalle
unikonsiemeniä tai sormisuolaa ja oreganoa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti