BROILER-ANANASPIZZA
(uunipellillinen)
pohja:
3½ dl gluteenitonta jauhoseosta
1½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
2 dl vettä
½ dl rypsiöljyä
kastike: | ||||||
200 g tomaattimurskaa | ||||||
1 prk tomaattipyrettä | ||||||
2 rkl sweet chili-kastiketta | ||||||
½ rkl hunajaa | ||||||
1 tl sinappia | ||||||
½ tl rouhittua mustapippuria | ||||||
1/4 tl cayennepippuria | ||||||
1/4 tl chilijauhetta | ||||||
½ tl suolaa | ||||||
|
||||||
(valkosipulia, aura-muruja) | ||||||
ananaspaloja, juustoraastetta | ||||||
Ruskista broilerin fileesuikaleet pannulla. Mausta currylla ja broilermausteella. Valmista kastike sekoittamalla ainekset keskenään. Sekoita pohjataikinan kuivat aineet keskenään. Lisää vesi ja öljy.
Sekoita tasaiseksi. Kauli taikina leivinpaperin välissä uunipellille. Levitä kastike pizzapohjan päälle. Ripottele päälle paistetut
broilersuikaleet, ananaspalat ja juustoraaste. Paista 250 asteessa noin
15 minuuttia. | ||||||
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti