Keitto lämmittää mukavasti talvipäivänä :) Löysin ohjeen juustoiseen kanakeittoon Kokataan!-blogista...muutenkin siellä näytti olevan paljon kokeilemisenarvoisia ohjeita :)
JUUSTOINEN KANAKEITTO
0,75 l vettä
3-4 kpl porkkanaa
lantun palanen
½ pss pakaste purjoa
400 g maustamatonta broilerinsuikaleita
200 g Olympia-juustoa
kanaliemikuutio tai vastaava määrä kanafondia
1-2 kerää nuudeleita
suolaa, mustapippuria ja timjamia
(lisäksi laitoin joukkoon sokerihernepussin loput)
Kuori ja pilko porkkanat ja lanttu. Laita vesi kiehumaan ja lisää broilerinsuilakeet, kanaliemikuutio ja juurekset sekä pakastepurjo. Kiehauta noin 15 minuuttia. Lisää suola, pippuri ja nuudelit, ja anna kiehua muutama minuutti. Lisää sulatejuusto ja timjami, nosta keitto vetäytymään muutamaksi minuutiksi. Tarjoa vaikkapa lämpimien voileipien kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti