Tällä viikolla on vesijuostu ja kävelty niin paljon, että voi hyvällä omallatunnolla tehdä hampurilaisia ;) Niille katsoin mallia The Culinarista-blogista. Sämpylöitä en ehtinyt itse väsäämään, mut hampurilaiset oli siltikin hyviä :)
AURA-HAMPURILAINEN
jauhelihapihvit:
600 g naudan jauhelihaa
1 kpl sipulia
ripaus cayennepippuria
3 tl dijonsinappia
suolaa & mustapippuria
Leikkaa
sipuli pieneksi silpuksi. Sekoita sipuli jauhelihan
joukkoon ja mausta cayennepippurilla, sinapilla sekä suolalla ja pippurilla. Muovaa taikinasta neljä pihviä. Paista pihvit uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
karamellisoidut punasipulit:
2 kpl punasipulia
3 rkl fariinisokeria
oliiviöljyä
Lisää pannulle tilkka öljyä sekä fariinisokeri ja sipulit. Paista pehmeiksi ja laita sivuun jäähtymään.
muut ainekset:
4 kpl hampurilaissämpylöitä
1 pkt pekonia
1 pkt Aura-juustoa
1 kpl jääsalaattia
2 kpl maustekurkkua
2 kpl tomaattia
1 pkt cheddar-juustoa
hampurilaiskastiketta, sinappia ja paholaishilloa
Puolita hampurilaissämpylät ja paahda niitä hetki uunissa. Levitä
alakannelle hampurilaiskastiketta, sinappia ja paholaishilloa sekä laita jauhelihapihvi sekä cheddar-juusto
päälle. Laita myös kasviksia ja pekonia hampurilaiseen oman makusi mukaan. Kruunaa hampurilainen Aura-juustolla...tietysti, josset ole homejuusto-kammoinen ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti