Mieleni teki lämpimiä leipiä, mutta löysin Ekun blogista ohjeen täytettyyn ranskanleipään. Leiväksi yritin etsiä jotain jyväpitoista leipää, mutta kaikki tuntuivat olevan valmiiksi viipaloituja, joten tyydyin ranskanleipään. Leivän täytin salamisuikaleilla ja mozzarellapaloilla. Lisäksi sipaisin leipäviiltoihin paholaishilloa. Valkosipuliakin olisi voinut laittaa...ensi kerralla sitten :)
LÄMMIN SALAMI-RANSKIS
1 kpl ranskaleipää
1 pss salamisuikaleita
1 pkt mozzarellajuustoa
paholaishilloa
(ketsuppia ja sinappia)
oman maun mukaan valkosipulia
Leikkaa ranskanleipään viillot ja laita viiltoihin paholaishilloa ja valkosipulia. Kuutioi mozzarella pieneksi ja lisää sitä ja salamisuikaleita leivän viiltoihin. Kiedo leipä folioon ja paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti