TÄYTETYT KESÄKURPITSAT
3 kpl kesäkurpitsaa
400 g jauhelihaa
2 rkl öljyä
1 kpl iso sipuli
2 kpl valkosipulinkynttä
1 tlk tomaattimurskaa
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
3 rkl vehnäjauhoa
150 g juustoraastetta
Halkaise huuhdotut kesäkurpitsat pituussuunnassa kahtia. Koverra kurpitsan sisus lusikalla täytettä varten ja leikkaa pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kiehauta sipulisilppu öljyssä paistokasarissa ja siirrä lautaselle. Ruskista jauheliha kahdessa erässä, käytä tarvittaessa öljyä paistamiseen. Yhdistä joukkoon pehmennetty sipulisilppu, kurpitsan malto ja tomaattimurska. Lisää myös suola ja pippuri. Ripottele pinnalle vehnäjauhot. Keitä seosta hiljalleen 10 - 15 minuuttia ilman kantta, jotta enin neste haihtuu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti