Grillailut jatkuvat: ryynimakkaraa, juustotäytteisiä tomaatteja ja ananasta. Salaatiksi mozzarella-vesimelonisalaattia...Jälkkäriksi raparperi-murupaistosta...
RYYNIMAKKARAA GRILLATTUNA
RYYNIMAKKARAA GRILLATTUNA
1 pkt ryynimakkaraa
puolukkahilloa
Grillaa ryynimakkara rapeakuoriseksi ja tarjoile se puolukkahillon kanssa. Itse tosin unohdin puolukat jääkappiin ;)
JUUSTOTÄYTTEISET TOMAATIT
tomaatteja
Aura-juustoa tai Mustapekan yrtti-juustoa
Leikkaa tomaateista viipale pois kantapuolelta. Poista tomaateista sisus ja laita niiden tilalle juustoa. Grillaa tomaattia grillissä, kunnes juusto sulaa ja tomaatti on pehmentynyt sopivasti.
MOZZARELLA-VESIMELONISALAATTI
1 kpl jäävuorisalaattia
1 kpl kurkku
5 kpl tomaattiaa
1 lohko vesimelonia
1 pkt mozzarellaa
Leikkaa salaatti, kurkku ja tomaatit palasiksi. Paloittele vesimeloni ja mozzarella. Sekoita kulhossa salaatti, kurkku, tomaatit, vesimeloni ja juusto salaatiksi.
RAPARPERI-KAURAPAISTOS JA VANILJA-VALKOSUKLAAVAAHTO
n. 5 dl raparperiä
n. 1 dl sokeria
n. 1 dl sokeria
Laita raparperit ja sokeri kattilaan ja keittele muutama minuutti, kunnes raparperi pehmenee. Mausta halutessasi kanelilla.
100 g margariinia
1 dl sokeria
3 dl kaurahiutaleita
1 tl vaniljasokeria
3 dl kaurahiutaleita
1 tl vaniljasokeria
Tee kuorrute joko kattilassa ainekset kiehauttamalla tai käsin kulhossa ryynimäiseksi nyppimällä
Kaada raparperipalat uunivuokaan, laita päälle margariini-kauraseos. Paista 225-asteisessa uunissa, kunnes pinta saa hieman väriä.
2,5 dl Flora Vanillaa
100 g valkosuklaata
Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi, lisää joukkoon mikrossa tai vesihauteessa sulatettu valkosuklaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti