Välillä hiukan texmex-henkistä ruokaa: meksikolainen jauheliha-papupata ja riisiä.
MEKSIKOLAINEN JAUHELIHA-PAPUPATA
(4 annosta)
400 g naudan jauhelihaa
2 sipulia
1 paprika
1 tlk ruskeita papuja
1 tlk chili-tomaattimurskaa
1 dl vettä
suolaa
sokeria
persiljaa tai korianteria hienonnettuna
Hienonna sipulit ja kuutioi paprika. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan paistokasarissa. Lisää kasariin sipulit ja paprika. Anna kuullottua. Lisää valutetut ja huuhdotut pavut. Kaada kasariin tomaattimurska. Ohjeessa on käytetty chili-tomaattimurskaa, mutta itse laitoin valkosipuli-tomaattimurskaa. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin. Mausta ripauksella suolaa ja sokeria. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Ripottele pinnalle persiljaa. Tarjoa riisin, pastan tai perunoiden ja vihreän salaatin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti