Pitkään on jo mieleni tehnyt kokeilla Kariniemen sivuilla olevan club sandwichin ohjetta. Nyt oli jääkaappiin jäänyt paahtoleipää, joten päätin tehdä sellaisen...
CLUB SANDWICH
(6 kpl)
1 pkt broilerin ohuita fileepihvejä, hunajamarinoitu
1 pkt pekonia
9 viipaletta isoa paahtoleipää
3 tomaattia
amerikansalaattia
1 dl majoneesia
2 rkl sinappia
1 pkt pekonia
9 viipaletta isoa paahtoleipää
3 tomaattia
amerikansalaattia
1 dl majoneesia
2 rkl sinappia
Paista pekonisiivut rapeiksi pannulla tai uunissa. Laita ne käsipaperin päälle valumaan liiasta rasvasta. Paista samalla pannulla fileepihvit kypsiksi.
Sekoita sinappi majoneesin joukkoon. Suikaloi salaatti ja siivuta tomaatit. Paahda leivät uunissa grillivastuksilla tai leivänpaahtimessa kullanruskeiksi. Sivele siivut sinappimajoneesilla.
Leikkaa kana viipaleiksi. Kokoa kolmikerroksisia leipiä joiden väliin tomaattia, salaattia, kanaa ja pekonia. Leikkaa leivät kahteen osaan kolmioleiviksi. Kiinnitä tikulla ja tarjoile perunalastujen tai ranskalaisten perunoiden kanssa.
Sekoita sinappi majoneesin joukkoon. Suikaloi salaatti ja siivuta tomaatit. Paahda leivät uunissa grillivastuksilla tai leivänpaahtimessa kullanruskeiksi. Sivele siivut sinappimajoneesilla.
Leikkaa kana viipaleiksi. Kokoa kolmikerroksisia leipiä joiden väliin tomaattia, salaattia, kanaa ja pekonia. Leikkaa leivät kahteen osaan kolmioleiviksi. Kiinnitä tikulla ja tarjoile perunalastujen tai ranskalaisten perunoiden kanssa.
Club sandwich on minun suosikki, se on niin hyvä!! :)
VastaaPoistaClub sandwichistä saa hyvän tekosyyn syödä perunalastuja, kun laittaa niitä kourallisen samalle lautaselle ;) Toinen hyvä leipä on, kun täyttää bageleita :P Minulla alkaa jo rönsyillä vaikka mitä ideoita mökkikesää varten, vaikka ulkona on 15 astetta pakkasta :)
VastaaPoistaOlet onnekas, täällä on -28 astetta :(
VastaaPoista