Söin lokakuussa Tampereella New York-ravintolassa vuohenjuustosalaattia ja päätinkin matkia sitä kotona. Alkuperäisessä versiossa oli vesimelonia, mutta lähikaupan vesimeloni näytti niin "pahalta", että ostin cantaloupe-melonia.
VUOHENJUUSTOSALAATTI
salaattipohja:
1 ruukku jääsalaattia
1 ruukku jääsalaattia
1 ruukku rucolaa
1 kpl kurkku
250 g kirsikkatomaatteja
loraus oliiviöljyä
Valmista salaattipohja ja "mausta" se oliiviöljyllä.
loraus oliiviöljyä
Valmista salaattipohja ja "mausta" se oliiviöljyllä.
marinoitua punasipulia:
1 kpl punasipulia
5 rkl oliiviöljyä
3 rkl punaviinietikkaa
½ tl sokeria
½ tl suolaa
Kuori ja viipaloi punasipuli. Valmista marinadi ja lisää sipulit sen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa tovin.
1 kpl ananasta
Kuori ja viipaloi punasipuli. Valmista marinadi ja lisää sipulit sen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa tovin.
1 kpl ananasta
½ kpl verkkomelonia
1 kpl appelsiini
Lohkoa ananas neljään osaan ja poista lohkoista puinen keskusta. Viipaloi meloni ja appelsiini.
Lohkoa ananas neljään osaan ja poista lohkoista puinen keskusta. Viipaloi meloni ja appelsiini.
vuohenjuustoleipäset:
2 viipaletta paahtoleipää
120 g vuohenjuustoa
Paahda paahtoleivät ja laita niiden päälle vuohenjuustoa. Kuumenna leipästä mikrossa tai uunissa hetkisen.
Kokoa salaatti lautaselle ja laita kuumennettu leipänen salaatin päälle. Hyvää ruokahalua :)
Paahda paahtoleivät ja laita niiden päälle vuohenjuustoa. Kuumenna leipästä mikrossa tai uunissa hetkisen.
Kokoa salaatti lautaselle ja laita kuumennettu leipänen salaatin päälle. Hyvää ruokahalua :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti