PAHOLAISEN HILLO 800 g kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa 400 g punaisia paprikoita 4-6 punaista chiliä 6-8 valkosipulin kynttä 1 tl suolaa 1 tl mustapippuria 2 tl oreganoa 1/2 dl etikkaa 1 pkt Dansukker Hillo-marmeladisokeria |
Kaada tomaatit liemineen kasariin ja leikkaa saksilla neljään osaan. Halkaise pestyt paprikat ja chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat. Murskaa kuoritut valkosipulin kynnet. Lisää silput ja mausteet kasariin. Anna kiehua puolisen tuntia. Lisää etikka ja hillo-marmeladisokeri. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 3–5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Voit soseuttaa hillon sauvasekoittimella, mikäli haluat. Jäähdytä hetki ja purkita. Säilytä jääkaapissa. Tarjoa grillattujen liha- ja makkararuokien kanssa tai hampurilaisten, ruokien ja kastikkeiden mausteena. |
Joulun odotuksen tunnelmaa...
keskiviikko 6. heinäkuuta 2011
2011-07-02 Paholaisen hillo...
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti