Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

lauantai 18. kesäkuuta 2011

2011-06-18 Leikkimökin tupaantuliaiset...

Vanhasta leikkimökistäni tekaistiin minulle vaaleanpunasävyinen nukkumapaikka ja pakopaikka muilta. Tietysti myös tupaantuliaiset piti järjestää...
Ruuaksi halusin tarjota helppoa pikaruokaa, niinpä tekaisin pakasteranskalaisista ja -kalaleikkeestä ”fish and chips”-annokset. Niiden kanssa tarjosin Hesburgerista hakemaani kurkkumajoneesia.Ruoka- ja muutkin juomat olin hakenut Lidlistä ja laittanut ne kylmälaukkuun odottamaan ottajiaanJälkiruuaksi olin leiponut vaahtokarkkimuffinsseja. Kokosin ne tarjottimelle mansikoiden, vaahtokarkkien ja suklaan kanssa. Juomaksi tarjosin kullekin pikkolopullot kuohuviiniä.

VAAHTOKARKKIMUFFINSSIT
5 dl vehnäjauhoja
5 rkl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
1 dl sokeria
1 dl suklaarakeita
½ dl vaahtokarkinpalasia
1 dl voisulaa
1 muna
3 dl maitoa

Kuivat aineet sekoitetaan hyvin keskenään, suklaarakeet ja vaahtokarkit lisätään seokseen. Muna, maito ja jäähtynyt voisula sekoitetaan tasaiseksi ja kaadetaan kuivien aineiden joukkoon. Sekoitetaan nopeasti tasaiseksi, eikä sitten vaivata, ettei tule sitkeitä. Paistetaan 200 asteen lämmössä 20-25 minuuttia. Paistamisen jälkeen annetaan jäähtyä kunnolla, ettei sula vaahtokarkit polta suuta!

Myös kissamme kävi pelipaikalla haistelemassa uusia hajuja <3


2 kommenttia:

  1. hei,voisko tekstien taustaa muuttaa koska kännykällä tai huonolla näytöllä ei näe lukea tekstejä?muuten vaikuttaa tosi mielenkiintoselta blogilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos ilmoituksesta! Toivottavasti nyt näkyy paremmin :)

      Poista