PEKONI-ROSMARIINIPERUNAT
(3 annosta)6 kiinteää isoa perunaa
1 pkt pekonia
1 pss Aura-muruja
runsaasti kuivattua rosmariinia
Kuori perunat ja keitä suolalla maustetussa vedessä täysin kypsiksi. Anna perunoiden jäähtyä, jonka jälkeen koverra teelusikalla perunoiden sisusta ja täytä kolot juustomuruilla. Ripottele pinnalle runsaasti rosmariinia. Kääri perunat pekoniviipaleisiin ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa niin, että pekonista tulee rapeaa. Itse kokeilin grillata perunat grillissä ja hyvin onnistui sekin. Grillatessa voi sulkea pekonikääreen cocktail-tikuilla. Laitoin myös osaan perunoihin aura-juuston sijaan valkosipulituorejuustoa ja hyvin toimi sekin.
3 porkkanaa
kastike:
1 prk kermaviiliä
1 dl majoneesia
2 rkl omenaviinietikkaa
1tl suolaa
1 tl sokeria
Raasta kaali ja porkkanat. Sekoita keskenään kastikkeen aineet ja lisää se kaali-porkkanaraasteeseen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti