Jälkkäriksi oli lahjaksi saamani pullo toffeelikööriä :)
KANA-MANGOSALAATTI
(3-4 annosta)
1 pkt Kariniemen kananpojan fileeviipale mango-chili (ei löytynyt kaupasta, joten ostin hunajamarinoituja fileeleikkeitä, jotka paloittelin)
1 rkl öljyä
1 kerä jääsalaattia
1 ruukku villirucolaa
1 ruukku tuoretta basilikaa
1 punasipuli
250 g kirsikkatomaatteja
1 prk säilykemangoa
½ dl paahdettuja siemeniä (esim. pinjan-, auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä)
200 g fetajuustoa öljyssä
Kuumenna öljy pannussa ja paista fileeviipaleet molemmin puolin kypsäksi. Revi jääsalaatti ja laita se villirucolan ja basilikan kanssa salaattivadille. Puolita kirsikkatomaatit ja paloittele valutettu mango sekä punasipuli, ja lisää ne joukkoon. Lisää lopuksi valutettu fetajuusto, paahdetut siemenet ja hieman jäähtyneet broileripalat. Valuta kastikkeeksi hieman salaattijuustopurkin öljyä tai lempisalaattikastikettasi.
Valkosipuli-mozzarellaleivän ohje löytyy pitkäperjantain ohjeista (2011-04-22).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti