Tämän yksinkertaisemmaksi ei pikkuleipien teko tule...
VIIPALEPIKKULEIVÄT
200 g voita
2 ¼ dl sokeria
1 keltuainen
2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl sooda
200 g voita
2 ¼ dl sokeria
1 keltuainen
2 rkl siirappia
3 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
2 tl sooda
Vaahdota voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon keltuainen, siirappi sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet. Pyörittele taikinasta uunipellille n. 2 cm paksuisia tankoja - jätä tilaa taikina leviämiselle. Paista 200 asteessa n. 8-10 minuuttia tai kunnes väri on muuttunut kauniin ruskeaksi. Leikkaa uunista otetut pikkuleivät lämpiminä vinosuuntaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti