Pikkujouluihin tarjottavaksi sopii "At Maria's"-blogin vinkeillä tekemäni salaatti sekä karpalo-briepalat...juomana vaikka pitkäripaisesta haettu glögikuohari, Glöet.
KARPALO-BRIEPALAT
lehtitaikinalevyjä
kananmuna voiteluun
brie-juustoa
karpalohilloa
lehtitaikinalevyjä
kananmuna voiteluun
brie-juustoa
karpalohilloa
Voitele lehtitaikinalevyt kananmunalla. Leikkaa taikinalevy 10een palaan ja nosta aina kaksi palaa päällekkäin. Paista uunissa 225 asteessa noin kahdeksan minuuttia. Leikkaa taikinan päälle pala brie-juustoa. Laita uuniin vielä pariksi minuutiksi. Tarjoile karpalohillon kera.
SALAATTI ILMAKUIVATULLA KINKULLE JA AURA-JUUSTOLLA
salaattisekoitusta
granaattiomenan siemeniä
ilmakuivattua kinkkua (käytä hetken aikaa uunissa)
Aura-juustoa
cashew-pähkinöitä
tummaa balsamico-kastiketta
salaattisekoitusta
granaattiomenan siemeniä
ilmakuivattua kinkkua (käytä hetken aikaa uunissa)
Aura-juustoa
cashew-pähkinöitä
tummaa balsamico-kastiketta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti