Sopiva hetki tehdä kesän ensimmäinen halloumisalaatti näin venetsialaisiin ;)
Herkullinen vadelma-nektariinisalaatti, jonka nautimme venetsialaisissa yhdessä
Helmi-katkarapupiirakan kanssa. Tämän salaattimuunnelman inspiraation lähde on
peräisin Pirkka-lehdestä - tälläinen :)
VADELMA-NEKTARIINISALAATTI
1 pss Pirkan Provencen
salaattisekoitusta
½-1 kpl kurkkua
1-2 kpl nektariinia
1 pkt
halloumijuustoa
reilu kourallinen tuoreita vadelmia
Poista nektariineista
kivi ja leikkaa nektariini reiluiksi viipaleiksi. Grillaa viipaleet nopeasti
kuumalla, öljytyllä parilalla, jotta saat niihin kauniit grilliraidat. Levitä
salaattisekoitus laakealle vadille. Lisää salaattiin grillatut nektariinit ja
halloumit sekä vadelmat. Valitettavasti grillimme oli jo muuttanut talvea
pakoon, joten nektariinien grillaus jäi ja halloumit paistoin pannulla :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti