Jälleen kerran istuimme iltaa naapurini kanssa - tällä kertaa arkena, jolloin kummallekin sattui vapaata... Päädyimme tällä kertaa minun luokse ja kokkasinkin karppaajille tuttua juustopannaria, vaikken mikään karppauksen ystävä olekaan, mutta satuin ihastumaan pannariin työkaverini nimipäivänä, jolloin sain sitä maistaa :) Juustopannarin kera oli tarjolla kuivattu karpalo-viinirypäle-feta-yhdistelmällä ryyditettyä salaattia sekä valkosipulivoipatonkia.
JUUSTOPANNARI
10 kpl kananmunia
1 kpl sipuli pilkottuna
400 g raejuustoa
250 g kinkkusuikaleita
1 kpl punainen paprika kuutioituna
300 g juustoraastetta
Sekoita pannarin aineet keskenään ja mausta makusi (laitoin paprikajauhetta ja oreganoa) mukaan. Levitä seos uunipellille ja paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Yleensä olen sellainen himohamstraajan vastakohta, mutta eilen hamstrasin joulukorttitarvikkeita Prismassa käydessäni...tässä taitaa olla tarvikkeet ensi joulunkin kortteihin - Sanna, aina ajoissa...tällä kertaa ehkä liiankin ajoissa ;)
PS. Kolme kuukautta jouluaattoon ;)
Näyttääpä herkulliselta tuo pannari ja salaatti vielä siinä mukana.
VastaaPoistaKivat ostokset teit :)
Oli kyllä onnistunut ateria. Vieraskin ihastui ja lupasi kokeilla kotonaan. Hiukan sormet syyhyäisi askartelupuuhiin näin piristävän pyörälenkin jälkeen :)
Poista