PIPPURINEN MAKSAKASTIKE
400 g naudan maksaa
2 rkl öljyä
0,5 tl rouhittua valkopippuria
1 rkl vehnäjauhoja
1 dl lihalientä - 1 dl vettä ja tilkka lihafondia
1 prk Creme Bonjour pippuri-ruokakermaa
2 tl sinappia
(suolaa)
Irrota tarvittaessa maksasta kalvot ja leikkaa maksa palasiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista maksat pannulla käännellen. Mausta rouhitulla
valkopippurilla. Lisää pannulle vehnäjauhot ja kääntele muutaman kerran.
Kaada päälle lihaliemi ja pippurikerma. Anna maksan kiehua miedolla lämmöllä
15–20 minuuttia ilman kantta. Mausta kastike lopuksi sinapilla ja
tarvittaessa ripauksella suolaa. Tarjoile maksakastike perunamuusin ja
puolukkahillon kanssa.
Ihanan näköinen annos - tuli nälkä taas! (niinkuin aina kun kurkkaa sun blogiin :P)
VastaaPoistaKiitos kehuista :) Itse selailen aina välillä blogiani ja bongailen unohdettuja herkkuja...
Poista